•  Gratis & hurtig fragt
  •  Ingen kortgebyrer
  •  Diskret levering
  •  14 dages fortrydelsesret

Din kurv - 0 vare

Du har ingen varer i din kurv.

Wetlook

BombGirl er et fransk lingeri brand, som designer og producerer lækre lingeridesigns til kvinder. Dette smukke undertøj er sammensat af materialer i topkvalitet, som gør at produkterne er ekstra eksklusive. BombGirls undertøjsserie WETLOOK har fået tilføjet smukke detaljer, som giver et anerledes præg. Her kan selv de kræsne kvinder være med. De smukke WETLOOK produkter fra BombGirl er 100 % fremstillet i Europa. Lingerierne bliver produceret i kvalitets bevidste fabrikker, som virkelig kæler for alle detaljerne. WETLOOK undertøjs serien er en ekstravagant kollektion, som ikke er set så fræk og forførende før i den erotiske lingeriverden. For flere lækre facts om WETLOOK kollektionen, scroll ned nederst på siden.

Sorter faldende

Sorter faldende


Hvert enkelt lingeridesign tilbyder 3 størrelser; Small (S/M), Medium (M/L), Large (L/XL). WETLOOK er en kollektion af fransk stil og klassiske, sorte læderfarver. Denne WETLOOK kollektion får alle kvinder til at se forførende og frække ud, i den bedste provokerende stil. Til alle WETLOOK lingeri designs medfølger der en g-strengs trusse, som matcher de frække WETLOOK lingerier.

Boltrer dig i vores store udvalg af WETLOOK undertøj. Vi har meget at tilbyde, både fra WETLOOK kjoler, til 2/3 stykker sæt, hofteholdere og WETLOOK bodystockings. Så har du og din mand planlagt en fræk og forførende aften, så er WETLOOK kollektionen lige til dette formål. BombGirl leverer markedets lækreste undertøj designs, som står til overkommelige priser.