•  Gratis & hurtig fragt
  •  Ingen kortgebyrer
  •  Diskret levering
  •  14 dages fortrydelsesret

Din kurv - 0 vare

Du har ingen varer i din kurv.

Be Woman

Det franske lingeri brand BombGirl, er eksperter i at producere og designe kvalitets undertøj i erotisk stil. Disse lækre BE WOMAN lingerikjoler er eksklusive lingeridesigns, som er sammensat af 100 % kvalitets materialer. Dette frække undertøj er beriget med detaljer, som ikke er set i erotisk lingeri verdenen før. Detaljer så fine, at alle målgrupper kan være med. Alle produkter er 100 % fremstillet i fabrikker i Europa, som har en fintfølende bevidsthed omkring lækre undertøj designs og ekstraordinære detaljer. BE WOMAN er produceret i Italien og Spanien, hvilket har tilført komfort og erotik til de kvinder, som bærer disse lækre lingerier. For flere lækre facts om BE WOMAN kollektionen, scroll ned nederst på siden.

Sorter faldende

Sorter faldende


Hvert enkelt lingeridesign tilbyder 3 størrelser; Small (S/M), Medium (M/L), Large (L/XL). BE WOMAN er en kollektion af fransk stil og klassiske, syrlige farver. Til alle BE WOMAN designs medfølger der en g-strengs trusse, som matcher outfittet. Denne fine detalje er ekstravagant, og giver dig et matchende sæt erotisk undertøj. BombGirl leverer markedets lækreste undertøj designs til overkommelige priser.

Bevæg dig ind i vores fantastiske jungle af store og lækre udvalg af BE WOMAN lingeri. De smukke kjoler og frække outfits er specielt udvalgt til en romantisk aften i erotikkens tegn. Så vil du give din mand en fræk lingeri overraskelse, eller vil du bare pifte en kedelig hverdagsaften lidt op, så kan en af vores frække BE WOMAN undertøj designs med garanti hjælpe dig godt på vej!