•  Gratis & hurtig fragt
 •  Ingen kortgebyrer
 •  Diskret levering
 •  14 dages fortrydelsesret

Din kurv - 0 vare

Du har ingen varer i din kurv.

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER BOMBGIRL.DK

GENERELT
=========

Al handel på BombGirl.dk foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din konto øverst på websitet. Din indkøbskurv gemmes hvis du registrerer dig på sitet, således at den kan fortsættes, hvis du ikke kan gennemføre din ordre under dit besøg på websitet. Du skal være fyldt 18 år for at handle på BombGirl.dk. Du kan til enhver tid se den gældende udgave af vores salgs og leveringsbetingelser på BombGirl.dk. Vi oplyser ikke omkring ændringer i disse betingelser, så det er dit ansvar at ajourføre dig med betingelserne ved hver handel / besøg. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at se under Kundeservice på websitet. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via kontaktoplysningerne herunder.

KONTAKTOPLYSNINGER
====================

BombGirl.dk – en del af Digium
Vestergade 64B, 4 2
5000 Odense C
Tlf. +45 4254 1234
E-mail: info@digium.dk (svar indenfor 24 timer på hverdage).
www.BombGirl.dk
CVR. 37741795

PRISER
======

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) inkl. 25% dansk moms og andre afgifter. Prisen på bestillingstidspunktet er gældende, dog tages der forbehold for indtastningsfejl på vores website. Priserne er dagspriser.

ANNULERING AF ORDRE
====================

Du kan annullere en ikke afsendt ordre ved at kontakte os på tlf. +45 4254 1234 eller via e-mail: info@digium.dk

FRAGT
=====

Alle bestillinger hos BombGirl.dk sendes gratis til dig, som en diskret indpakket pakke. Ved bestilling afsendes din ordre indenfor 1-3 hverdage – typisk samme dag. Der tages dog forbehold for udsolgte varer / bestillingsvarer, her vil du modtage en e-mail fra os med yderligere oplysninger. Vi afsender varer med Post Danmark, og når din vare afsendes, modtager du en e-mail med yderligere information. Din forsendelse sendes til det nærmeste posthus/postbutik, hvor den skal afhentes. Hold venligst øje med en mail/sms fra Post Danmark omkring din forsendelse. Post Danmark leverer normalt fra dag til dag i Danmark, men vi kan desværre ikke garantere for forsinkelser, efter at din vare har forladt vores lager.

BETALINGSBETINGELSER
=====================

Når du handler hos BombGirl.dk, så kan der betales på følgende måde:

- Dankort
- Visa / Dankort
- Mastercard
- American Express
- JCB 

- ViaBill. Læs mere her.

Der tages ikke gebyr ved betaling på BombGirl.dk.

Ved betaling med Dankort / Kreditkort, bliver alle kort oplysninger sendt krypteret via SSL til NETS (PBS). Det sikrer at dine oplysninger ikke kan læses af andre end NETS (PBS). Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved dit køb.

FORTRYDELSESRET OG OMBYTNING
===============================

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på BombGirl.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til info@digium.dk eller ved at ringe på +45 4254 1234. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du ved at trykke på følgende link www.BombGirl.dk/returseddel.pdf  og medsende den din ordrebekræftelse. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Lingeri må prøves - dog af hygiejniske grunde aldrig direkte på kroppen!

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Værdiforringende forhold ved ibrugtagede returnerede varer, som medfører reduktion i tilbagebetaling:

- Tøj som antager duft af parfume, tobaksrøg, mados, vaskemiddel, skyllemiddel osv.
- Tøj som bærer præg af kropsvæsker herunder sved, blod, udflåd osv.
- Tøj som bærer præg af hår hvad enten det er menneske-eller dyrehår osv.
- Ødelagt emballage

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Hvis du har købt en vare via internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Varen skal sendes til følgende adresse: 

Digium
Vestergade 64B, 4 2
5000 Odense C

Returvarer skal vedlægges tilstrækkelig informationer om købet til at vi kan identificere ordren f.eks. kopi af original faktura. Derudover skal du også udfylde standardfortrydelsesformularen og vedlægge den returvaren.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

REKLAMATION
============

Alle varer købt hos BombGirl.dk er omfattet af 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsretten gælder dog ikke for demo varer.

Reklamationen skal være berettiget, og manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt og inden for rimelig tid, kontakte os og melde fejlen. Reklamationer inden for 2 mdr. anses altid som værende sket inden for rimelig tid.

Hvis varen er gået i stykker under transporten, bedes du straks ved modtagelsen rette henvendelse til fragtfirmaet, der har stået for leveringen (f.eks. Post Danmark).

Reklamationsretten udnyttes ved at kontakte os pr. telefon på +45 4254 1234 eller e-mail info@digium.dk. Ved berettiget reklamation dækker vi udgifterne i forbindelse med returneringen af varen. Ved en defekt vare kan du som hovedregel selv vælge om varen skal repareres, byttes eller refunderes. Undtagen i de tilfælde hvor en ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssigt store omkostninger for BombGirl.dk.

Når du returnerer varen i forsvarlig emballage, bedes du vedlægge en returseddel som kan downloades på: www.BombGirl.dk/returseddel.pdf. På denne seddel bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt, samt påføre faktura- og ordrenummer fra varens køb.

Husk altid at få en kvittering for afsendelse af varen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis vi i forbindelse med en reklamation, ikke kan konstatere fejl / mangler – så forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på DKK 250,00 incl. moms, inden udlevering af varen. Gebyret kan dog aldrig overstige varens oprindelige pris.

Varen skal sendes til følgende adresse:

Digium
Vestergade 64B, 4 2
5000 Odense C

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage

Vi forholder os naturligvis aktivt til klager/reklamationer, og efterlever evt. afgørelser truffet af Forbrugerklagenævnet eller andre klagenævn godkendt af Økonomi- og Erhvervsministeren.

Forbrugerklagenævnet kan kontaktes på:

Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 4171 5000.

https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx 

UDSOLGTE VARER
================

Skulle en vare, imod forventning, være udsolgt så kontakter vi dig via e-mail eller telefon.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER / PERSONDATA POLITIK
==========================================================

Når du har indtastet din ordre, modtager du efterfølgende en dansk ordrebekræftelse pr. mail. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten/ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Alle modtagne oplysninger anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften af BombGirl.dk. Personoplysninger opbevares ikke krypteret. Ej heller transmitteres personoplysninger krypteret til BombGirl.dk. Dog krypteres samtlige indbetalinger som foretages til BombGirl.dk - Krypteringen er godkendt i.h.t. til NETS (PBS) betingelser. BombGirl.dk gemmer således kun oplysninger om dig i forbindelse med afgivelse af en ordre. Disse oplysninger opbevares i 5 år i henhold til bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale, og i forbindelse med din konto – hvis ikke den slettes. For at kunne få tilsendt de bestilte varer, må du opgive navn, postadresse og e-mail-adresse til BombGirl.dk. Hos BombGirl.dk opbevares dit navn, adresse og e-mail-adresse i et kundekartotek, som ingen andre end Digium's ansatte, har adgang til. BombGirl.dk’s kundeoplysninger videregives eller videresælges ikke til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan derfor når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at give os besked pr. telefon, fax eller e-mail.

Den dataansvarlige på BombGirl.dk er Digium.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives kun til Mailchimp.com, der leverer softwareløsningen til udsendelse af vores nyhedsbreve.

COOKIES
========

På BombGirl.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi anvender Google Analytics på BombGirl.dk, der sætter en cookie i din browser. 

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du henvende dig til Digium, info@digium.dk, Tlf. 4254 1234.

WEB STATISTIK
=============

Vi bruger en webstatistik samt Google Analytics på BombGirl.dk hvilket betyder at statistik-systemer opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere BombGirl.dk og anvendes ikke til markedsføring imod dig.

BESTILLING
==========

Kort gennemgang af hvordan du bestiller en vare på BombGirl.dk

 1. Når du har fundet en vare du vil købe, så vælger du antal og evt. størrelse og "Læg i Kurv".
 2. Når du har lagt alle ønskede varer i kurven, så trykker du på "Gå til bestilling" fra kurven.
 3. I bestillingsvinduet, indtaster du dine oplysninger, vælger betalingsform og accepterer handelsbetingelserne.
 4. Ved kortbetaling, fremkommer der nu et betalingsvindue, du skal udfylde med dine kort oplysninger.
 5. Når betalingen er registreret, sendes du retur til BombGirl.dk, hvor du præsenteres for en bekræftelse på dit køb.
 6. Du modtager samtidigt en e-mail med ordre oplysninger om det bestilte.
 7. Når vi afsender din ordre til dig, modtager du et e-mail.
 8. Senest 8 dage efter din pakke er afsendt, modtager du en faktura på e-mail, og ved dankort / kreditkort køb - så hæves beløbet.

MODTAGELSE AF NYHEDSBREV
==========================

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så accepterer du at modtage information og tilbud om vores produkter & konkurrencer, 3-4 gange månedligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet, ved at følge linket der er indsat i hver nyhedsmail. Din e-mail videregives aldrig til 3.part, udover til Mailchimp.com der leverer softwareløsningen til udsendelse af vores nyhedsbreve.

KONKURRENCE BETINGELSER
==========================

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencer er ikke købsbetingede, eller kræver tilmelding af nyhedsbrev. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

HVIS DU VINDER
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

ØVRIGT
Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos Digium samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.