•  Gratis & hurtig fragt
  •  Ingen kortgebyrer
  •  Diskret levering
  •  14 dages fortrydelsesret

Din kurv - 0 vare

Du har ingen varer i din kurv.

Sensual Luxe

Dette frække, franske undertøjs brand er produceret og designet af BombGirl. SENSUAL DELUX er en helt unik og eksklusiv kollektion, som virkelig sætter fokus på seksualitet og femininitet. Disse lækre SENSUAL DELUX lingeri er produceret i en kvalitets bevidst fabrik i Frankrig. Disse lækre undertøj designs har unikke detaljer som swarovski elementer eller satinbuer, som bryder de lækre blonder. BombGirls produkter er nøje udvalgt efter kvalitet. Alle af BombGirls produkter er af 100 % top kvalitet, så selv de krævende kunder kan være med.
For flere lækre facts om SENSUAL DELUX kollektionen, scroll ned nederst på siden.

Sorter faldende

Sorter faldende


Hvert enkelt lingeri design tilbyder 3 størrelser; Small (S/M), Medium (M/L), Large (L/XL). Mange af de flotte lingeridesigns fås også i forskellige farver, så du kan vælge og vrage efter eget ønske. SENSUAL DELUX kollektionen skildrer sig fra de andre kollektioner. Denne kollektion er nemlig ekstraordinær med fushia masker, smukt undertøj og fushia bånd. SENSUAL DELUX undertøj kollektionen er forførende, fræk og har et indhold af mange sjove produkter.

Tag din kæreste, flirt, kone eller mand i hånden, og gå på jagt i vores flotte udvalg af lækkert undertøj til kvinder. SENSUAL DELUX kollektionen er perfekt til en romantisk aften, som gerne skal have et lille tvist af erotik. Disse lækre lingeriprodukter sætter fantasien i gang, og åbner op for mange spændende og sensuelle døre!